Tlf: 66 90 40 00
Mobil: 90 50 70 93
Mail: sigurd(at)asker-reklame.no
Besøk:"Soltun", Hvitsteinveien 254,
3243 Kodal, Andebu kommune


SIGURD SANDTVEIT

FAKTA OM BYRÅET
Asker Reklamebyrå ble etablert i 1998 og eies av Sigurd Sandtveit. Etter å ha drevet reklamebyråer i Oslo valgte jeg å satse på Asker og omegn, - ganske naturlig da jeg bodde i Vollen fra 1988 til 2011.

Jeg er utdannet adjunkt innen markedsføring og arbeidet med merkantile kurs, bedriftslederskolen, underviste og skrev bøker. Har arbeidet i reklamebransjen siden 1979 og fra 1986 har jeg drevet egne byråer.

Et utstrakt samarbeid med lokale leverandører og samarbeidspartnere gjør at byrået kan ta seg av det meste av det du har behov for innen reklame, markedsføring og informasjon.

Personlig service og resultatorientert innstilling er viktige forutsetning for å lykkes. Byrået har som mål å gi kundene styrket konkurranseevne og bedre lønnsomhet gjennom et nært samarbeid hvor priser og betingelser ligger på et fornuftig nivå. Det skal være lønnsomt å bruke byrået.

 PRISER - AWARDS

  • Gull i Form for beste film kategori samfunn
  • Sølv og diplomer i Form
  • Diplom Nordisk filmfestival
  • International broadcasting award Hollywood Radio and Television Society


VI KAN BISTÅ MED DET MESTE
Idéutvikling, tekstarbeid, layout, originalarbeid, grafisk design, foto-opptak, illustrasjoner, repro, trykking, innkjøp, produksjon, planlegging, kontroll og gjennomføring.

SPAR PENGER - VELG SELV HVA DU VIL HA HJELP TIL
Hva ønsker du å gjøre selv, og hva kan det være fornuftig å sette bort til byrået?

Vi bygger videre på din kunnskap og kompetanse og du betaler kun for det vi utfører. Raskt og rimelig. Ønsker du at vi tar hånd om alt fra A til Å så kan du trygt overlate hele prosjektet til oss. Vi har kontaktene og bruker en rekke dyktige leverandører og samarbeidspartnere.

Du har oss som eneste kontaktpunkt og slipper å bruke tid på å shoppe omkring og undersøke pris, kvalitet, tekniske forutsetninger o.l.

Velkommen til en hyggelig reklameprat!

Fakta om byrået Referanser Besøk oss


Trykksaker Dekor/Skilt/Seil Logo/Grafisk design Internett Annonser/Trafikkreklame

Messer/Utstillinger/Arrangementer Sjekkliste reklame/markedsføring Film/Foto

Markedsplaner Reklame-/Gaveartikler Presse-/Sponsor


Til hovedsiden


 

Til toppen av siden